NVA-webinar 'Eigentijdse cao die dienstbaar is voor alle werkenden' op 29-1-2021

Beste leden,

 

We zijn een nieuw jaar gestart. Het bestuur van de NvA wenst iedereen een heel voorspoedig 2021, in goede gezondheid en veel vertrouwen en goede moed in dit uitdagende coronatijdperk!!  

Hierbij nodigen we je uit voor het volgende webinar dat plaatsvindt op vrijdagochtend
29 januari van 9:30 tot 10:45 uur.

Als vertrekpunt voor deze discussie gebruiken we ons eigen jubileumboek: ‘Het poldermodel: een kat met negen levens’. Speciale aandacht zullen we besteden aan het hoofdstuk van Esther Koot en Huub de Graaff.

Esther en Huub blikken kort terug op de ontwikkelingen rond de Architecten-cao (bepaling voor zelfstandigen) en richten een blik naar voren op wat nodig is voor een ‘Eigentijdse cao die dienstbaar is voor alle werkenden’. Hiertoe hebben zij een Cao-Scan ontwikkeld, die kort gepresenteerd zal worden.

Het belooft dus een interessante discussie te worden. Het webinar is online, de benodigde reistijd is nihil. Als je je per mail opgeeft bij Yvonne Siemons, krijg je een link teruggestuurd waarmee je kunt deelnemen aan de discussie. Actieve participatie wordt aangemoedigd.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 9.30 Welkom
  • 9.35 Korte inleiding stand van zaken
  • 9.50 Inleiding Eigentijdse cao voor werkenden (Esther Koot & Huub de Graaff)
  • 10.10 Start plenaire discussie
  • 10.40 Afsluiting en vooruitblik

 

Als je deelneemt, verzoeken we je om je beeldscherm aan te zetten en je microfoon uit. We raden je aan om 5 minuten voor de start in te loggen, zodat je voldoende tijd hebt om eventuele technische problemen te verhelpen. Voor online ondersteuning: yvonnesiemons@basisenbeleid.nl. We verheugen ons op een plezierige uitwisseling.

 

Namens het bestuur,

Met vriendelijke groet,

Marc van der Meer

Voorzitter van de NvA.

Details
Datum: 
vrijdag, 29 januari, 2021 - 09:30 tot 10:45
Adres: 
Online
BijlageGrootte
Bestand Flyer en agenda NVA-webinar 29-1-202142.66 KB